De verkiezingen zijn voorbij

IMG_2743.JPEG

De verkiezingen zijn voorbij

De verkiezingstijd is weer voorbij. Het is altijd een drukke maar mooie periode, waarin de politieke partijen zich presenteren aan de kiezer. Onze lijsttrekker is bij alle debatten en presentaties aanwezig geweest. In het vervolg op dit blog leest en ziet u daar meer meer over in enkele beeldimpressies.

De ChristenUnie is een partij die graag laat weten waar we voor staan. We willen de kiezer niet naar de mond praten, maar duidelijk laten weten wat onze standpunten zijn. Standpunten die een relatie hebben met ons geloof in God en met de christelijke normen en waarden die daaraan zijn verbonden. Kiezers die het met ons eens zijn kunnen zich daarachter scharen door op ons te stemmen.

Nu komt het er weer op aan dat waar te maken in de jaren die voor ons liggen. In de gemeenteraad betekent dat niet altijd dat wij onze zin krijgen. Het betekent wel dat we richting gevend willen zijn en verbinding willen zoeken met partijen die ons standpunt in een aan de orde zijnd onderwerp delen of daar dichtbij in de buurt komen. Samen kunnen we proberen tot overeenstemming te komen en een meerderheid in de raad achter ons te krijgen. Dat is hoe de democratie werkt; dat is ook hoe wij het beste tot ons doel kunnen komen.

Hieronder een impressie van de debatten in Sint Nicolaasga, Balk en Joure

Schooldebat Plein 11-03-22 (1)